Rent an Employer

Den här sidan länkade till min internationella sida om Egenanställningsförertag, Umbrella Employers, världens mest kompletta (troligen) lista av Egenanställningsföretag.

Sidan listar företag i länder där det inte finns någon nationell lista. När det finns lokala listor, har jag valt att referera till listorna dels därför att de kommer att vara mest aktuella och dels därför att jag inte vill kopiera innehållet av deras arbete till min sida.

Målet med listan och med mitt arbete är att initera ett internationellt samarbete mellan de här företagen – för att bidra till jobbskapande och frigöra kreativitieten i arbetet från bördan av administrationen.

Undrar du över något är du välkommen att kontata mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.